Ingredienser
120 g æggehvide
60 g æggeblomme
7 klumper frossen spinat, ca. 70 g
Salt
Timian
100 g friskost pikant light
200 g røget laks
Fremgangsmåde
Pisk æggehviderne helt stive i en skål.
Tø spinaten op og bland den sammen med æggeblommerne, salt og timian.
Bland forsigtigt æggeblommemassen sammen med æggehviderne, så luften ikke røres ud af dem.
Læg bagepapir på en bageplade og fordel massen herpå i et jævnt lag.
Sæt det herefter i ovnen i ca. 12 minutter ved 180 grader (over/undervarme) til den er let gylden.
Når dejen er kølet lidt af fordeles smøreosten og laksen på dejen.
Rul det hele sammen og skær det i skiver.
VIDEO
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi: 136,3 KCAL
Protein: 12,7 GRAM
Kulhydrat: 1,7 GRAM
Fedt: 8,6 GRAM
niveau: Øvet