I weekenden kan man godt have lyst til at forkæle sig selv og det skal man jo også huske at gøre en gang imellem.
Snickers barer har længe været et hit og her præsenterer vi en lækker og væsentlig sundere variant.
Så med disse kan du både give dig selv en lækkerbisken samtidig med du holder det sunde for øje.
Ingredienser
Bunden:
60 g affedtet mandelmel
40 g chokolade proteinpulver
40 g kakao
100 g dadler, vægt efter du har pillet stenene ud
10 g kokosolie
Massen:
60 g saltede peanuts
60 g peanutbutter
10 g sukrin
50 g lunken vand
40 g vanilje proteinpulver
50 g mørk chokolade 70%
Fremgangsmåde
Bunden:
Hæld mandelmel, chokoladeproteinpulver og kakaopulver i en skål og bland det sammen.
Blend dadlerne til du opnår en ensartet, cremet masse og hæld det i skålen.
Tilføj kokosolien og bland det sammen. Hvis det ikke vil samle sig, så tilføj en smule vand ad gangen til den har en fast og ensartet konsistens.
Form en aflang plade af massen på et skærebræt og stil den i fryseren.
Massen:
Hak peanutsene og hæld dem i en skål sammen med peanutbutter, sukrin, og proteinpulver.
Bland det godt sammen. Hvis det ikke vil samle sig, så tilføj en smule vand ad gangen til den har en fast og ensartet konsistens.
Tag bunden ud af fryseren og kom massen ovenpå.
Skær 4 barer ud af massen og smelt chokoladen som du pensler over.
Kom dem herefter i fryseren i ca. 30 minutter og så er de klar til servering.