Kvinder

Øvelser

Mænd

Øvelser

Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede

Ærteblinis med Laks


Tid: 30 min.

Antal: 10-15 stk.

Her er en dejlig nem opskrift på lækre blinis af ærter.
Resultatet er rigtig pænt og de kan bl.a bruges som forret.
I vores opskrift har vi brugt laks, men du kan også være kreativ med andre typer toppings.

Ingredienser

  • 200 g optøede ærter
  • 2 æg, ca. 140 g
  • 1 spsk. FiberHusk, ca. 7 g
  • 100 g fromage frais 0,2%
  • 150 g røget laks i skiver
  • Salt og peber
  • Citronsaft

Fremgangsmåde

  • Hæld ærter, æg og FiberHusk i en blender sammen med lidt salt og peber og blend det godt.
  • Varm en stegepande godt op og pensl den med olivenolie.
  • Hæld dej på stegepanden. Til 1 blinis skal du bruge 1 god spsk. dej.
  • Steg dem ved mellemvarme. Når der kommer små luftbobler på midten er de klar til at blive vendt.
  • Steg blinissene til de føles faste og tag dem af.
  • Pynt dem med fromage frais, laks, friskkværnet peber og citron.
Næringsindhold pr. 100 gram

Energi:109,1 KCAL

Protein:11 GRAM

Kulhydrat:3,6 GRAM

Fedt:5,3 GRAM

niveau: Øvet Niveau: Øvet

Kommentarer

kommentarer