Ingredienser
- 1 æg, ca. 70 g
- 70 g æggehvide
- 20 g rød peberfrugt
- 50 g røget laks
- 40 g fromage frais 0,2%
- Purløg
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Det hele æg, æggehviderne, salt og peber piskes sammen i en skål.
- Varm en stegepande godt op og pensl den med kokosolie.
- Hæld æggemassen ud på stegepanden og lad den passe sig selv.
- Hak rød peber i små stykker.
- Sluk for varmen under panden når æggemassen kun er lidt blød på toppen.
- Drys den hakkede røde peber og purløg henover omeletten og fold den to gange over hinanden.
- Steg den kort og læg omeletten over på en tallerken.
- Pynt den med laks, fromage frais og purløg.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi:98,6 KCAL
Protein:11,4 GRAM
Kulhydrat:2 GRAM
Fedt:5,1 GRAM
niveau: Begynder